viernes, 29 de agosto de 2008

hola a tots i totes!
ahir vem marxar d'esquel i despres de unes 25 hores de bus hem arribat al calafate. potser el nom del poble no hus diu gaire cosa, i si dic perito moreno (aixo ja sona més no?). La Laura esta una mica encostipada, res de l'altre mon que tingui que preocupar a ningu. Vem arribar de nit i no vem veure res i avui a sigut bastant espectacular ja que estem veien en directe un iceberg i la veritat, és el mateix que al nacional geografic però sense el mamotreto de la tele. Aquesta tarde provarem de penjar fotos del parc nacional dels alerces i alguna més qe tenim suelta per la tarja. una abraçada a tots els que seguiu el bloc i els que no també.

3 comentarios:

Ori dijo...

Hole tremendoss,
disfruteu cada segon !!!!
I feu moltes fotosssssssssss
que ja tinc ganes de sentir el fred i l'airet que deu despendre el perito moreno!!!
Una abracada
A mi em queda poquet 2dies..., pero tinc moltes fotos

nuria dijo...

yo soy fan de vuestro blog, este finde ha sido la fiesta de altron y como cada año... genial.el domingo me voy con sonia a córdoba 6 días a casa de silvia. seguid disfrutando. besos. nuria charnega

Josep i Maria dijo...

Hola parella,
Ja hem vist que esteu a El Calafate. El que hem vist per Internet del Perito Moreno es espectacular. Esperem que disfruteu molt i que pugueu penjar més fotos.
Laura si el mòbil no et funciona bé, tens que apagar-lo i posar-lo de nou en marxa:
Menú / Ajustes / Ajustes teléfono/ Red o Seleccionar Operador / Manual i ja tens opció a un operador de Chile que operi amb Vodafone.
Els avis estan tots bé. Nosaltres ja hem començat a treballar i el pont del 11 de setembre ens anem a Marrakech.
Molts petons a tots dos i ja ens trucareu.