jueves, 24 de julio de 2008

Ara estem a Esquel, una mica més abaix de Bariloche. El poble d'Esquel és bastant gran però molt tranquil i estem en una cabanyeta molt bonica, tot i que no hi ha gaire neu. Mitja estació està tancada i estarem uns 15 dies per aquí esperant a vere si neva, que ja tenim ganes d'esquiar.
Esperem k d'aquí poc us poguem ensenyar més fotos d'esquí però fins ara només hem esquiat 4 dies, així que això és el que hi ha.

1 comentario:

lamariademontardit dijo...

Hola Nois!!!
Quines fotos mes chules i quina enveja que ens feu als que estem tirant el pais endavant(tambe dit currar)
Aqui estem suportant els turistes pesats i la calor, encara que el temps es comporta be i cada vespre fa fresqueta!
A veure si us neva una miqueta no ja que en les fotos es veu blanquet però sense gruix, que tal la neu del hemisferi sur? esta be o que?
Hi ha moguda telemarkera per allí o el dimitri es el rei del taló lliure?
Dimi ja me diras si hem de fer algo per a demanar els esquís que hem vas dir ( aquells tan primets de patí) es que ja tinc ganes de tenirlos.... uuuufff quin mono!!!!
Estic començant a machacar quadriceps i isquiotibials per a poder fer una bona temporada.
Per cert la MAria està enorme, ya diu: telemark, dona corda, papa papa vull uns piolets, aquet llarg ja el faig jo que tu estas molt vell.... en fin que ho porta a la sang... jejeje!
Petonets desdel restaurant "atipìc" del Pallars, per cert a partir de l'octubre fem canvis, quan ho tinguem tot mes lligat ja us contarem!!!
Fins aviat i penjeu fotos que volem somiar