jueves, 31 de julio de 2008




























Ei familia, com estem! Avui ha sigut un bon dia d'esqui.







Els ultims dies em tingut bastant mal temps, sobretot boira i farts d'haver d'esquiar per pista i fer tècnica; no veiem res i feia bastant vent.







Avui només em trepitjat la pista per escalfar i em pogut esquiar la neu pols que mai transforma i sembla que cada dia sigui més bona.







Tot i que falta molta neu perque pugui obrir tota l'estació, la part alta(tot i no tenir molt desnivell fins a l'intermitja) esta prou bé.






La foto de la passarela de fusta té una mica d'historia, baixant d'esquiar ens va parar un home vestit d'executiu i cami d'Esquel ens va dir si el voliem acompanyar a Trevelin que esta a 13km. i l'hi vem dir :cap problema estem de vacançes i oberts a visitar qualsevol lloc interesant.Hi haurem de tornar, ja que no duiem la camara(aquesta foto és d'un amic que ens acompanyava). Total, vem arribar fins a la frontera amb Xile i vem visitar part d'un parc natural. El parc era precios.







Ara unes quantes fotos de la Laura a la FAS, competició de freeride que es celebra a tavascan.


Aquesta última és d'avui. Despres de la voira el primer dia de sol ha sigut d'agrair.

3 comentarios:

Josep i Maria dijo...

Ei nois ¡¡¡¡
Estem contents de que ens aneu trucant, les fotos molt guais, encara que a mi les de la Laura de Tavascan em donen una mica de “yuyu”, res... cosa de mares. Varem sopar al Celler dels Joglars, com sempre de meravella, tenen carta nova però nosaltres per variar a ¡la coca cruixent¡¡ i uns postres... ummmm...
Records del Nele, que diu que la Maria ja diu “telemark” i “dona corda”, aquests pares...
Ah¡ per Sort tothom us va veure a la tele.
Disfruteu i teniu seny, que sou “tal para cual”.
Petons a tots dos.

Nuri i Salva dijo...

Hola parella, fins avui no saviem que tenieu un bloc per pooder contactar amb vosaltres, esperem que ja hagi nevat i disfruteu força dels forapistes, aqui fa molta calor i poc vent, sembla ser que ningú esta content amb el temps.
Molts petons dels tiets de Masnou i esperem mes noticies.

albert dijo...

ei tititi!! cm va per aqui a vere si vas actualitzan una miqueta. jeje suposo q tot ,l b de meu diuem q no masa no??cm sta tot aixo? per aqui na treballan i na fen el que es pot bueno cuideu-vos moltissim 1 abraçada!
www.aixaskayak.blogspot.com