martes, 30 de septiembre de 2008

ELEFANTS MARINS A PENINSULA VALDÉS

Aquests animals tant grossos que veieu són elefants marins. La primera fotografia és d'una famella, fan de mitja una tona i quasi no es poden ni moure. La platja estava plena d'elefants marins, de mares amb els seus petits elefants marins, ja que era l'època de criar. Fan un soroll molt fort i les cries fan un crit molt divertit. La següent foto és d'una cria, k no sé perquè són de color negre. L'altra foto és del mascle que fa uns crits molt forts i és molt més gran que la famella; pot arribar a pesar 4 tones. A més formen grups on hi ha unes quantes famelles i només un mascle. De tant en tant vé un mascle d'un altre lloc i comença a barallar amb el mascle del grup i qui guanya es queda i qui perd s'en va, i s'en va cap a un altre grup a barallar amb un altre mascle.

Els elefants són animals molt grans però es mouen molt poc. Es passen el dia ajaguts a la platja prenent el sol i tirant-se sorra per sobre, m'imagino que és per no passar tanta calor. Per moure's s'arrosseguen pel terra amb molt d'esforç i això és tot el que fan durant el dia.


4 comentarios:

barbes dijo...

Realment, són molt monos, però cuidado lo que pesen

nuria dijo...

qué hago yo en esta foto!!! cómo me habéis encontrado?????malditos paparazzis!!!estáis por todos lados!!!!!

Josep i Maria dijo...

Ei parelleta¡¡¡
Quines fotos, sort que la Núria diu que és ella, per que em pensava que m’havíeu trobat a mi.
Laura, les fotos amb grampons son molt guapes, però em donen una mica c... ja sé que teniu cura. Je¡
Nosaltres tampoc parem: ja varem anar a la sortida de nit a escoltar el bram del cérvol, quins brams¡ i tot per les femelles¡¡¡ També hem anat al Cirque du Soleil, que ha estat fantàstic, i dissabte anem a una altre sortida del parc natural a Llessui.
Portem un estrès que és massa.
Tots el avis estan bé i tothom té ganes de veure-us.
Un petó molt gran per a tots dos.

nuria dijo...

jajaja!!! la primera soy yo i el segundo josep... ahí estamos todos...en la península de valdés.