viernes, 5 de septiembre de 2008

puerto natales

Hola a tots i totes!
Avui em marxat del calafate direcció puerto natales, la veritat ha sigut un moment ja que només em nescessitat unes cinc hores, a part al entrar a xile ens han pres una hora per la cara i sembla més curt el viatge. Ara buscarem un guia de les torres del paine que vem coneixer a esquel, perque ens expliqui que podem enar a fer per aqui i provarem de fer un parell de sortides. La primera a veure les torres tot caminant uns quants dies i la segona és la que ens acompanyara el juan que sera amb caiac i a cavall per els voltants del parc nacional.
Avui al hostel passarem les fotos de la camara i demà penjare les fotos dels ultims dies, només en tenim unes 300 pel cap baix. Per això ja provarem de fer una bona selecció, tot i dir que és la conexió més ràpida de l'ultim mes i mig.

3 comentarios:

Dunia dijo...

Hola family!!!! Som la family Carbonell-Arisa. Estem tots reunits a Mataró amb els avis i us enviem molts de petonets. Els teus tiets Marta i Joaquim et van estar intentant trucar desde Iguazu i no va haver manera de conectar amb vosaltres. Ells estaven a Argentina. Bueno, que us ho passeu molt bé i ens veiem a la tornada. Petons a tots.MUAAAA!!!

xDiskelx dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
xDiskelx dijo...

Anys i anys per molts!!! a la una per molts anys! a les dues per molts anys!! i a les tres per molts anys!!!.
Feliços vinti set anys
La teva mareta Lidia
Un petó molt fort i una gran abraçada per tots dos.
Bon viatge, disfruteu molt