domingo, 19 de octubre de 2008

SORATA



Hola a tots! de uyuni vem marxar directes a la Paz. La Paz es una ciutat en mig de montanyes, bastant contaminada i la paraula que millor la pot descriure seria CAOS! els carrers estan plens de gent que ven qualsevol cosa, hi ha molt de trafic , he dit molt, no crec que us pugueu arribar a imaginar que vull dir quan dic molt i menys els que viviu al Pallars!
És bonic perque estan en plena reivindicació amb el president i els parlamantaris perque estan redactan el nou estatut del pais i va gent de tot arreu a unir-se a les manifestacions.
La veritat és que només vem aguantar deu hores a la Paz i vem marxar cap a Sorata.
Hem anata a Sorata perque la Laura va veure un cartell que posava sorata capital del treking! i cap alli despres de tres dies de nuvols i tormenta cada nit he pogut veure les montanyes i la veritat és que son increibles. Pero com que anem amb els dies justos avui hem marxat cap a Copacavana!!! capital de la truita de llac, més exactament del llac titicaca. el lloc és bastant bonic pero una mica brut i molt turistic. A la platja que té el poble esta ple de patinets ( estil platja d'aro) on pots triar entre el cisne o el pato donal. bueno dema anem cap a puno , aixo ja cau a Peru, desde alli seguirem redactant el blog i probarem de penjar alguna foto ja que aqui es impossilble.
Aquí teniu unes quantes fotos de Sorata, del paissatge i de la gent que hi viu. El dissabte hi havia mercat i era un espectacle amb les parades de fruita, especies, i tots els colors possibles combinats amb els colors dels vestits de la gent.

1 comentario:

nuria dijo...

cuál habéis escogido, el tipo cisne o el donald? pencos, si váis a copacabana y no váis a la isla del sol es como venir a llefiá y no venir a verme a mi...así que perú? pues de puno no estáis muy lejos de cuzco y machu puchu...no os quiero desilusionar, pero puno es feo y sucio..jeje! podéis ir en excursión guiri total a la isla taquile y la isla de los uros desde ahí; está curioso pero guiri guiri... yo de vosotros tiraba pa cuzco y pasaba de puno! mil besos