miércoles, 15 de octubre de 2008

SALAR DE UYUNI i LAGUNA COLORADA

Hola amics, ara estem a Uyuni, Bolivia. Hem estat 3 dies de ruta amb un 4x4 per un desert i pel salar de Uyuni. El paissatge ha sigut espectacular i els tres dies molt intensos. Hem vist moltes lagunes de molts colors, flamencs, volcans i el salar, i tot sense baixar de 4000m d'alsada. La primera nit vem dormir en una chavola de pedra amb llits de pedra i aquesta nit hem dormit en un hotel (si se li pot dir hotel) de sal: si, si, les parets, el terra, els llits, tot de sal. Aquest vespre marxem cap a La Paz i d'alli ja veurem. Quan poguem ja penjarem fotos, ara el maxim problema esta en poder descarregar la tarjeta de la camara, que aqui sembla dificil.
A part del viatge tinc una noticia. M'han trucat de Candanchu per anar a Kaprun (Austria) amb l'equip de demostradors del 3 al 11 de Novembre, aixi que quan arribi al cap de dos dies torno a marxar. Us ho explico a tots perque estic molt contenta i perque sino ja veig que els meus pares hauran de gastar massa telefon per trucar a tothom i explicar-ho.
Bueno espero que estigueu tots molt be. Quan veieu les fotos alucinareu perque ha sigut un viatge increible i de moment els bolivians ens han tractat molt be. A mes, aqui les dones van vestides amb faldilles de molts colors i amb un barret i els homes tambe van molt autentics. Es una passada perque els mercats son de molts colors i aixo ja no te res a veure amb chile ni amb argentina: aqui la cultura es molt diferent i hi ha molta mes pobresa, si mes no son gent molt mes humil.

4 comentarios:

Tona i Carles dijo...

Hola Parella,

Laura, el primer de tot moltes felicitats.

Passa el temps ràpit, oi? però quines vacances tan "chulis" heu tingut.

Els teus pares ens tenen informats al dia.

Que tingueu un bon viatge de tornada i tu un bon viatge cap a Austria.

Dos forts petons a tots dos,

Tona i Carles

nuria dijo...

felicitats laura i qué bonito todoooooooooo!!!!!!!!!! así que habéis dormido en el hotel de sal? yo comí ahí y ahora que ya os habéis ido os lo digo: en cada bocado habían 4 pelos...jajaja!!!!!! disfrutad lo que os queda y si os sobra tiempo pasad unos días en la isla del sol que no queda lejos.
besos a los 2

joglardemontardit dijo...

Hola Parelleta de frikis...jejeje quina enveja hem torneu a fer!!! estic aqui amb la maria en braços enviant-vos aquest msg i veient les fotos del vostre viatge.... quina canya, que chulo tot el que feu per aquests països de deu!!! Laura, enhorabona pels teus avanços professionals.... la que es bona, es bona!!!! ja m'ensenyaràs a fer la cunya fonamental... jejeje!
Dimitri, quan vinguis hem de triar ja els esquís que me tinc que comprar i ja començo a preparar la temporada anant en bici un ratillo i fent sentadilles amb una olla pleneta de caldo!!!
Per cert van estar els teus pares (Laura) avans de ahir sopant aquí a casa i vam estar una bona estona parlant de les vostres peripècies sudamericanes.... bueno molts petons i aviat ens veiam pel Pallars

aiaiai dijo...

Hola guapos, quina canya de viatge, no té res a veure amb els nostres, vosaltres si que en sabeu!!

Al final ens veure'm més aviat de l'esperat!

Moltes felicitats Laura! Me n´alegro un munt per tu!

Bueno parella un xito ven gran i cuideu-vos molt!