domingo, 12 de octubre de 2008

SAN PEDRO DE ATACAMA

Hola gent, com esteu? Nosaltres passant'ho molt bé. Ara estem al desert de San Pedro de Atacama i és molt guapo. Aquí hi han moltes excursions per visitar el salar, les termes, els geisers, però les excursions són bastant cares, així que ens vem llogar una bici i vem anar a veure algunes valls a prop del poble. Vem anar al cañadón del Diablo que és un camí molt estret que passa per un canó, a baix d'una vall. Les muntanyes del desert són de color vermellós i tenen unes formes molt curioses. La següent foto és del volcà Licancabour, de 5.900m d'alçada. El volíem intentar pujar però ens costava uns 150 E per cap i tampoc era segur que el pugéssim, així que hem optat per deixar-ho córrer. Les següents fotos són de la lluna. Ahir a la nit vem anar a un observatori d'un francès per veure les estrelles. Com que d'aquí dos dies és lluna plena no es van veure gaires estrelles ni planetes, però tot i així va ser molt i molt interessant i aquesta és una foto de la lluna que el senyor va fer amb la meva càmara a través d'un telescopi. La sortida va ser molt distreta i vem veure estrelles, el planeta júpiter i dues galaxies que estàn fora de la nostra galaxia: IMPRESSIONANT. A més el tracte va ser molt bo i van estar molt atents amb la gent, a més d'explicar-nos un munt de coses que no sabíem. La última foto ens la va fer el senyor: era de nit però si us hi fixeu encara que sembli de dia hi ha un munt d'estrelles al cel.
Demà marxem cap a Bolivia al Salar de Uyuny. Encara que Bolivia està molt malament anem a un lloc molt al sur, poc perillós i molt turístic i anem amb una agència que l'excursió dura 3 dies amb jeep pel deser.
Molts petons a tots i cuideu-se molt.



















2 comentarios:

nuria dijo...

hola guapos!!! como véis soy la fan nº1 de vuestro blog. qué maco san pedro y qué lástima que os hayáis perdido los geisers!!! no os preocupéis que bolivia es tranqui y el salar muy bonito eso sí, los bolivianos son un poco empanaos, a mi me confundieron en uyuni con una china... besotes!!!!!

Josep i Maria dijo...

Ei Núria, ens pensàvem que els fans nº 1 érem nosaltres, però ja ens conformem en ser els fans nº 2.
Veig que la Laura no t’ha dit res de que arriba el 31 i se’n va el 3 de novembre ????
Jo no dic res... però la felicites...
Hola parella: Ja tenim ganes que torneu perquè ens expliqueu moltes coses i podem anar a fer plegats algun “soparet”.
Les fotos son molt, però molt guapes. Impressionant la que és de dia i hi han estrelles ??
Un petó molt gran per tots dos i cuideu-vos molt.